PINES està especialitzada tant en la fabricació d'ampolles, envasos i productes de plàstic, aplicant diferents sistemes com l'extrusió bufat i la injecció, com en la fabricació de motlles en el prpi taller. Portem des de 1971 dedicats a oferir solucions innovadores i de qualitat als nostres clients. Aquesta experiència ha permès adaptar-nos per a poder subministrar productes a petits fabricants i poder realitzar grans produccions.

 

A PINES, fabriquem ampolles, envasos i una varietat de peces de plàstic, però també oferim als nostres clients un servei integral que va des del disseny del producte, la fabricació i la serigrafia fins a la logística per enviar el producte final allà on sigui necessari. Els nostres serveis proporcionen als nostres clients la tranquil·litat de trobar un producte acabat i d'excel·lent qualitat.

 

Gràcies a la nostra versatilitat podem oferir productes propis, dissenyats pel nostre departament de projectes. així com la fabricació de motlles per a productes a tercers.

 

EMPRESA INSCRITA AL REGISTRE GENERAL SANITARI D´EMPRESES ALIMENTÀRIES I ALIMENTS DE CATALUNYA


NÚMERO R.G.S.E.A.A: 39.005550/B

   EMPRESA INSCRITA AL REGISTRE SANITARI D´INDÚSTRIES I PRODUCTES ALIMENTARIS DE CATALUNYA

NÚMERO RSIPAC: 39.05451/CAT